Kvalitetsstemplet oppkjøring klasse B

 

Vi på Norges Trafikkskole Senter har årevis med erfaring med å hjelper elever med å forberede seg til oppkjøring i klasse B. Underveis av vår fartstid har vi møtt en rekke utfordringer og problemstillinger. På den måten vi vet godt hva som skal til for å gjøre deg mest mulig og trygg i forhold til oppkjøringen.

 

En viktig ting er selvfølgelig å mestre bilen, teknisksett. Men du skal også ha nervene i sjakk når du skal gjennomføre oppkjøring klasse B. Det er fort gjort å bli både for ivrig og for nervøs på dagen man har jobbet hardt for endelig møte. Vi hjelper deg med å gjøre deg så sikker som sjåfør, at  du selv føler du behersker de daglige utfordringene du møter i trafikken.

 

Vi har i årevis skapt ansvarsfulle og trygge sjåfører til trafikken. Og har et brennende ønske om å fortsette vår gode rating i forhold til lav strykprosent hos våre elever. Vi mener at vår opplæring frem mot oppkjøring skal baseres på hva du trenger å øve på for å bli den sjåføren som gjøre trafikken til et trygt sted.

 

Vi er primært tilgjengelige i Oslo, Asker og Bærum.

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende oppkjøring, kan du trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på telefon:

48 48 84 01.

 

Vi har opplevd de fleste problemstillinger og spørsmål i forbindelse med oppkjøring, og vil kunne håndtere dine spørsmål!

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre trafikklærere på vår trafikkskole!

Vi betjener områder i Oslo, Asker og Bærum.