Trafikant i mørket

 

Trafikant i mørket er en viktig seksjon av Trafikalt grunnkurs (TGK) og er obligatorisk teorikurs for alle som skal påbegynne undervisningen av førerkort av bil og lettere kjøretøy. Underveis av trafikant i mørket vil du som deltaker få mer kunnskap om blant annet; årsaker til ulykker i mørket. Samtidig som du skal kunne vurdere risiko til enhver tid, samt riktig lysbruk. Det er mange som undervurderer og tar altfor lett på trafikant i mørket.

 

Vi er en trafikkskole med fokus på våre elever. For oss er det viktig å skape trygge og sikre sjåfører. Det er viktig at de som befinner seg i trafikken, vet hvordan de skal håndtere enhver utfordring, til enhver tid i trafikken. Ved hjelp av vår kompetanse vil du kunne enkelt og raskt kunne øke din erfaring med trafikant i mørket.

 

Vi holder trafikant i mørket i områder i nærheten av Oslo, Asker og Bærum.

 

Dersom du ønsker mer informasjon vedrørende trafikant i mørket, kan du trygt ta kontakt med oss for en uforpliktende prat på telefon: 48 48 84 01.

 

Vi har opplevd de fleste problemstillinger og spørsmål i forbindelse med trafikant i mørket og vil kunne håndtere dine spørsmål!

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre trafikklærere på vår trafikkskole!

Vi betjener områder i Oslo, Asker og Bærum.