Kjøretime med bil

 

Det er når du har gjennomført Trafikalt grunnkurs selve kjøretimene kan begynne. Du kan utøve kjøretime både privat og hos oss. Alt ettersom hva du føler deg mest komfortabel med. Mange ønsker å starte med en kjøretime hos oss for å bli mer sikker til de private kjøretimene.

 

Hvor mange kjøretimer man trenger for å ta førerkortet klasse B er helt individuelt ut fra elev til elev. For oss er det ikke viktig med antall timer, men det å bli en bedre, tryggere og sikrere sjåfør. Det er svært viktig å beherske alle utfordringer trafikken kan by på. Det er ikke sånn at den beste sjåføren er den som tar færrest kjøretimer.

 

Hos oss på Norges Trafikkskole Senter kan du bestille kjøretimer. Velg blant Enkel- og Dobbel kjøretime. I tillegg tilbyr vi veiledningstimer.

 

Våre priser for kjøretime:

 

- Enkel kjøretime:     670,-

- Dobbel kjøretime: 1340,-

- Veiledningstimer:    670,-

 

Vi har lang erfaring og mye kunnskap vi ønsker å dele med deg via kjøretimer. Vi betjener lokasjoner i Oslo, Asker og Bærum. Bestill en kjøretime hos oss i dag!

 

Dersom du ønsker mer informasjon angående kjøretime, kan du ta kontakt på telefon: 48 48 84 01 eller send E-post til: post@nts-trafikkskole.no

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre trafikklærere på vår trafikkskole!

Vi betjener områder i Oslo, Asker og Bærum.