Vurderer du å ta førerkort klasse B?

 

Norges Trafikkskole Senter har lang erfaring med alle kurs og opplæringer innen førerkort klasse B. Vi er ekstremt opptatt av deg som elev, og hvilke behov du har når du skal ta førerkort klasse B.

Vi tilrettelegger og spesialtilpasser vår undervisning etter de tingene du trenger mer erfaring på. Hovedformålet vårt når du skal ta førerkort, er at du blir en trygg og sikker sjåfør som mestrer alle utfordringer man møter i trafikken.

 

Førerkortet steg for steg

 

Det er viktig for oss som trafikkskole at alle elever som skal ta førerkort klasse B, mestrer utfordringene underveis av opplæringen. Derfor tilbyr en steg-basert læringsmodell. På den måten vil vi øve og øve til du mestrer hvert steg. Det finnes ingen muligheter for at du passerer et steg uten at du selv føler deg sikker.

 

Vi er en trafikkskole som er opptatt av å gjøre prosessen med førerkort mest mulig kostnadseffektivt. Alle våre nye elever av Trafikalt grunnkurs vil få 1000,- i rabatt på kjøreopplæringen.

 

Dersom du synes det er mye nytt å sette seg inn i, samtidig som det er vanskelig å forstå hva som er obligatorisk, og ikke, kan du trygt ta kontakt med oss. Vi har i en årrekke bistått kommende sjåfører med alle typer spørsmål og problemstillinger.

 

Vi dekker områdene Oslo, Asker og Bærum.

Kontakt oss i dag dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre trafikklærere på vår trafikkskole!

Vi betjener områder i Oslo, Asker og Bærum.